Privatlivspolitik

Byens Pizza & Kebabhouse - Vores privatlivspoltik

Når du bruger Byens Pizza & Kebabhouse website accepterer du samtidig, at bestillingssystemet Gloriafood behandler dine oplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

Gloriafood acceptere selvfølgelig alle ønsker om hemmeligholdelse af de personlige oplysninger, som du afgiver i forbindelse med bestilling og køb, og det er vigtigt for dem, at beskytte og behandle alle oplysninger forsvarligt og altid i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Personoplysninger
Ordet ”personoplysninger” dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Det gælder blandt andet en persons for- og efternavn, alder, køn, privatadresse, e-mailadresse, en eventuel arbejdsadresse etc.
Oplysninger, Gloriafood indsamler og behandler
Du kan besøge bestillingssystemet Gloriafood uden at fortælle, hvem du er og uden at give andre personlige oplysninger om dig selv.
Men dog er der for den videre ordreafgivelse behov for oplysninger for at du kan aflægge ordrer.

Der indsamles oplysninger om dig, når du:

opretter en bestilling
foretager betaling ved køb
sender virksomheden en forespørgsel
Gloriafood indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere den ydelse, som du har bedt os om. Fx dit navn, e-mail adresse og leveringsadresse.

Vi indsamler i den forbindelse ikke personoplysninger om vores kunder fra andre (tredjemand).

Videregivelse af personoplysninger

De personoplysninger, vi har modtaget via Gloriafood, videregives kun internt hos Byens Pizza & Kebabhouse for den videre behandling af din bestilling.

Vi videregiver kun oplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lovgivning, og selvfølgelig kun, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Byens Pizza & Kebabhouse.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysninger lagres på Gloriafoods webservere, som er placeret i Rumænien.

Personoplysninger opbevares, så længe det er nødvendigt, i forhold til de formål vi har oplyst ovenfor, eller som er påkrævet efter den gældende lovgivning.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og framelde dig vores nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os via kontaktformularen på kontakt siden.

Du har ret til at få forkerte oplysninger korrigeret.

Vi forpligter os til løbende at opfylde lovgivningens krav til indsamling og behandling af personoplysninger.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.